1 Aralık 2020 Salı

Mide Mikrobunun Belirtileri

Mide böceği, kıvrık, spiral şekilli bakteriler olan mide ülserlerinin ana nedenidir. Bu mikrop midede yaşar ve Mefshoping kişi varlığından haberdar olmadan uzun yıllar orada kalabilir ve birçok hastalığa neden olur.

Mide mikropları, midede sık sık enfeksiyonlara neden oldukları için çok tehlikelidir. Ayrıca kolonda mide ülserine ve tahrişe neden olur ve ince bağırsağı tahrip etme konusunda büyük bir kabiliyete sahiptir. Ayrıca bu mikrop sindirimde zorluğa neden olur ve vücuda giren bazı vitamin ve elementlerin bloke edilmesinin temel Blog sebebidir. Bu mikropun uzun yıllar midede bulunması mide veya kolon kanserine yol açabilir. Bu mikrop çok yaygındır ve dünyadaki birçok insanı enfekte eder. Dünya nüfusunun% 40'ından fazlasını etkiler. Bu yazımızda mide mikroplarının en önemli semptomlarını size tanıtacak ve herhangi bir komplikasyonu önlemek için tedavilerini hızlandıracağız.


 
Mide Mikropunun Belirtileri
1. Mide Ağrısı
Bir kişiye mide mikropları bulaştığında, midesi boş veya dolu olsun, midesinde sürekli ağrı hisseder. Sağlıklı Yaşam Blog Mide boşaldığında hasta midenin üst üçte birlik kısmında kramp benzeri bir ağrı hisseder. Bu ağrılar hafif veya şiddetli olabilir ve durum geliştiğinde dayanılmaz olabilir. Karın yemekle dolduğunda hasta, hafif öğünler yerken bile gaz ve şiddetli şişkinliğin eşlik ettiği yorgunluk ve mide ağrısı hisseder.

2. Kilo Kaybı
Mide bakterisi olan bir hasta, önemli ölçüde kilo verir ve yemek için iştahı azalır. Hasta, daha önce iştah açıcı olan yiyecekler için bile yemek yemeye isteksiz hisseder ve iştahını önemli ölçüde kaybeder. Kişinin sürekli olarak hissettiği mide ağrısı, yemek istememe hissinde büyük rol oynar.

Mide Mikroplarının Belirtileri Nelerdir? 3. Uyuşukluk ve Yorgunluk
Uyuşukluk ve yorgunluk belirtileri, mide mikropları olan bir kişinin hissettiği en belirgin belirtiler arasındadır. Hasta kendini yorgun, inatçı yorgunluk ve herhangi bir faaliyet yapamama arzusu hisseder. Hastanın ayrıca uzun süre uyumak için güçlü bir isteği vardır. Yorgunluk ve bitkinlik hissetmenin temel nedeni, yiyeceklerin hastanın midesinde iyi sindirilmemesi ve atık ürünlerin vücuttan atılmamasıdır. Bu, vücuttaki toksinlerde ciddi bir artışa yol açar. Mide böceği, minerallerin ve vitaminlerin vücutta iyi emilmemesine neden olur, bu da anemiye, tembellik ve yorgunluğa neden olur.

4. Şişkinlik, Mide Ekşimesi ve Kusma
Mide mikropları olan bir hasta midesi dolu ya da boş ya da hafif ya da yağlı yiyecekler tükettiğinde kalıcı olarak şişkinlik hisseder. Ancak hasta midesini uzun süre boş bıraktığında veya yağlı yemek yediğinde şişkinlik ve gaz hissi artar. Ayrıca mide mikroplu hastanın hissettiği asitlik ve asitlik normal asitlikten farklıdır. Mide ekşimesinin ana nedeni büyük olasılıkla kızarmış yiyecekler veya çok fazla yağ içeren yemeklerden kaynaklanmaktadır. Ancak mide mikrop enfeksiyonu durumunda hasta yağlı yiyecekler yemeden çok fazla mide ekşimesi hisseder. Hastanın ayrıca çok sık kusması vardır. Herhangi bir yemek yerken kusma meydana gelir ve bu kusmaya bir miktar kan eşlik edebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder